Management Development

Wij opteren voor een totaalaanpak als het gaat om de ontwikkeling van uw managementlaag. Allereerst doen wij een nulmeting teneinde de (on)mogelijkheden van de te ontwikkelen managers vast te stellen. Daarnaast verkennen wij de mogelijkheden binnen uw organisatie en borgen talent management, succession planning en kennismanagement.

Wij zetten een gedegen en inspirerend ontwikkelprogramma op. In groepsbijeenkomsten ontstaan gezamenlijke waarden, doelen, leiderschapsstijlen en synergievoordelen. Door middel van individuele coaching zetten we de puntjes op de i.

Wij maken gebruik van toegankelijke methodieken en modellen en daarnaast werken we aan pure kennisoverdracht.

Door deze integrale aanpak en het betrekken van het gehele management ontstaat er een terecht gevoel van gezamenlijkheid en volledig commitment met de uitkomsten.

Onze kracht is inzicht geven en beweging creƫren met de gewenste transformatie als resultaat. Doeltreffend en effectief.

Opdrachtgevers

Rijkswaterstaat, CBS, Ministerie van Justitie, Belastingdienst, Gemeente Amsterdam, Nederlandse Spoorwegen, Sociale Verzekeringsbank, COA, GGZ, Robert Fleury Stichting, Woningstichting Vivare, Pink Roccade (Getronics), Stork, Linde Gas, PC Hooftgroep, Yarden, G4S, Gerritsen Bouwgroep, Transcom, ArboUnie